keskiviikko 9. elokuuta 2017

Onko sinulla meille juuri täydellinen hevosystävä?


Olisiko sinulla hevonen vailla hyvää ja huolehtivaa kotia?

Meidän perheessä olisi rakkautta toisellekin hevoselle. Nyt etsitään ylläpitoon hevosta, jolla voi harrastaa turvallisesti ja joka ei syöksy ilmaan tai harrasta muitakaan typeryyksiä. Hevonen tulisi aikuisen harrastuskäyttöön ja kahden pienen 4-vuotiaan tytön pienimuotoiseen ratsastuksen opetteluun. Hevosen ei tarvitse kummempia osata, kunhan on turvallinen ja kiltti. Voin opettaa itse lisää sen minkä tarvitsee ja jos omistaja haluaa, että hevosta koulutellaan samalla eteenpäin. Myös vanhempi hevonen käy, eikä sen tarvitse kestää kun tavallisen harrastekäytön sileällä ja maastossa. 

Hevoselle tarjotaan monipuolista liikuntaa hevosen iän- ja terveydentilan huomioon ottaen, mahdollisesti lisäkoulutusta, osaavaa hoitoa ja terveydentilan tarkkailua. 

Kysy lisää ja tarjoa omaasi malava.laura@gmail.com tai 0445711300

4 kommenttia:

 1. Kuulostaapa hyvältä että edellisessä postauksessa valitit ettei aika riitä hevoselle, ja nyt olet ottamassa vielä toista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan! Me ollaan suunniteltu et muutettais joka viikko tästä lähtien, niin on varmasti kaikki vuorokauden tunnit käytetty ja kaikki otukset jäis heitteille :D

   Poista
  2. Mietin juuri tätä samaa, että miten riittää aika kahdelle, kun ei riitä yhdellekään ;)

   Poista
  3. Minä oon aikuinen ihminen ja osaan kyllä suunnitella tälläiset asiat :)

   Poista

En julkaise asiattomia ja törkeitä kommentteja. Arvostella saa, mutta se tulee tehdä asiallisesti ja hyvää kielenkäyttöä kunnioittaen. En myöskään julkaise kommentteja, jotka ovat osoitettu toisille kommentoijille.

Kiitos kun kommentoit ☺