sunnuntai 24. joulukuuta 2017

Tonttukuvia


Joulussa parasta on ehdottomasti se, että saa viettää kiireettömästi aikaa perheen ja muiden läheisten kanssa. Joulua ennen vallitsee hallitsematon kiire, mutta aattona ja pyhinä on lupa rentoutua ja syödä hyvin. Meidän aamu alkoi anoppilassa joulupuurolla ja huipentuu illalla ruokailuun, sekä joulupukin vierailuun minun vanhempieni luona. Joulusta tuli uudelleen vuoden paras juhla tyttäreni syntymän jälkeen. Näin aikuisena lahjat eivät ole niin merkityksellisiä, mutta lapselle tämä on kuin toinen syntymäpäivä ja usein lahjoja kerääntyy ison suvun ja ehkä vähän hullaantuneen mummon vuoksi jopa enemmän kuin synttäreillä.

Hepatkin saivat muuten oman joululahjansa, nimittäin koulusatulan. Suureksi yllätyksekseni se näyttää sopivan molemmille hevosille, mutta asia varmistunee käytön myötä. Molemmat hevoset saavat viettää ainakin parin päivän joululoman. Uhrauduin eilen lumimyrskyyn tarjoamaan hikijumpat molemmille, joten minun ei tarvitse kokea huonoa omatuntoa vapaapäivistä.


Tämän postauksen tonttukuvat kuvattiin jo marraskuussa, valitettavasti erittäin pimeänä päivänä. Kaikki kuvat on kuvannut Tiia Jordan. Hän onnistui erinomaisesti huonosta kelistä ja puuttuvasta valosta huolimatta. Tällä hetkellä täällä on luntakin todella paljon enemmän, mutta onneksi sitä on edes vähän kuvissakin. Nyt minä suuntaan takaisin joulun viettoon, mutta ennen sitä haluan toivottaa näiden kuvien siivittämänä kaikille blogin lukijoille;

HYVÄÄ JOULUA ♥5 kommenttia:

 1. Miten uskallat antaa tyttäresi ratsastaa ilman kypärää? Ja vielä ilman satulaa ja suitsia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heppa seisoi paikallaan sen aikaa kun Nipa oli pelkkä tonttulakki päässä ja minä seisoin aivan hepan vieressä :) niin kun näkyy, kuvassa missä hän kävelee niin kypärä on jo päässä. Tottakai mä koko ajan valvon ja oon tarvittavan lähellä aina kun näiden hevosten kans ollaan tekemisissä.

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia, varsinkin nuo, missä Ninnikin on <3

  VastaaPoista
 3. Ompa Ninnillä jo hyvä tasapaino kun menee yksin ja vielä ilman satulaa :) Kuinka usein hän on hepan selässä?
  Ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 4. Sun pitäis kokeilla kuolaimettomia suitsia Ompun kanssa, sen jälkeen kun se oppii kantamaan itsensä kunnolla, esim. sidepulleja tai jotain vastaavia. :) Näyttää tosi hyvältä tolla riimulla ratsastaessa!

  VastaaPoista

En julkaise asiattomia ja törkeitä kommentteja. Arvostella saa, mutta se tulee tehdä asiallisesti ja hyvää kielenkäyttöä kunnioittaen. En myöskään julkaise kommentteja, jotka ovat osoitettu toisille kommentoijille.

Kiitos kun kommentoit ☺