Fiona


Nimi: Fiona

Sukupuoli: Tamma
Syntymäaika- ja paikka: 10.8.2013 Suomi
Rotu: Risteytys (suomenhevonen/tinker)
Säkäkorkeus: 145cm (arvio)

i. Autere
e. Mavourneen Ciara
ii. Humeeti
ei. Tom

Satunnainen ratsastettava vuoden 2016 alusta
Oma 9.10.2017 →

♥ ♥ ♥

Fiona tuli minulle sisäänratsastettavaksi ensimmäisen kerran Helmikuussa 2016. Siitä lähtien poni on käynyt säännöllisin väliajoin minun luonani kouluttautumassa joskus lyhyempien ja joskus pidempien jaksojen merkeissä. Fionan omisti silloin kaverini, joka on myös tämän ihanan vahinkolapsen kasvattaja. 

Kesällä 2017 sain tehtäväksi myydä Fionan, sillä omistajalla ei itsellään ollut sille käyttöä. Poni meni kuin kuumille kiville, sillä alle vuorokauden päästä myynti-ilmoituksen julkaisemisesta kaupat oltiin jo sovittu. Fiona meni läheiseen ratsastuskouluun, missä tuli kuitenkin ongelmia ja poni palautui minulle kasvamaan ja läpiratsastettavaksi. Ratsastuskoulu päätti kuitenkin myydä ponin ja se olisi lähtenyt myyntivälitykseen, jolloin meidän alkoi käydä ponia oikeasti sääliksi ja päätettiin ostaa se meille toiseksi hevoseksi ja samalla tyttäreni tulevaksi ratsuksi. 


Fiona on poni isolla P:llä. Luonnetta löytyy vaikka muille jakaa, mutta samaan aikaan poni omistaa oikein kultaisen sydämen ja herkän mielen. Fiona liikkuu rytmikkäästi ja hyppää ihan hyvällä tekniikalla ja mikä tärkeintä, mielellään. 

Fionalla ei ole mitään suuria suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Tärkeintä on, että ponilla on nyt hyvä olla ja se saa olla meillä rakastettu perheenjäsen ja harrastuskumppani.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

En julkaise asiattomia ja törkeitä kommentteja. Arvostella saa, mutta se tulee tehdä asiallisesti ja hyvää kielenkäyttöä kunnioittaen. En myöskään julkaise kommentteja, jotka ovat osoitettu toisille kommentoijille.

Kiitos kun kommentoit ☺