Laura

Olen Laura, vuonna 1993 syntynyt ikuinen heppatyttö Joroisista tai tarkemmin sanottuna Kuvansista. Perheeseeni kuuluu tyttäreni Ninni ja poikaystäväni Rasmus. Perheeseemme kuuluu meidän ihmisten lisäksi kaksi kaviokasta, Fiona ja Omppu. Hevosharrastuksen lisäksi harrastan myös frisbeegolffia. 

Opiskelen lähihoitajaksi ja opintojen ohella työskentelen autoliikkeessä somepäivittelyn ja yleisten apuhommien parissa. Ennen hoitoalan opintoja olin töissä kahden vuoden ajan hevosalalla, mutta jätin ne hommat taakseni kesällä 2016 ja heti saman vuoden elokuusta alkaen olen opiskellut lähihoitajaksi. Haaveilen jatkavani vielä sairaanhoitajan opintoihin, mutta aika näyttää mihin kaikkeen resurssit riittävät. 

Luonteeltani olen puhelias, huumorintajuinen ja sanavalmis  höpöttäjä. Olen kokenut elämässäni aika monta kolhua ja ne vaikuttavat luonteeseeni, mutta ainakin itse näen sen nykyään vain positiivisena asiana. Räväkän luonteeni vastapainoksi olen erittäin ymmärtäväinen, empaattinen ja oikeudenmukainen tyyppi. 

Minulla on taustallani pitkä ja monivaiheinen hevostausta. Ensimmäisen oman ponin sain ollessani 6-vuotias ja sille tielle olen jäänyt. Kilpailin nuorempana aktiivisesti enimmäkseen esteillä, mutta myös kahden kauden ajan kenttäratsastuksessa, sekä satunnaisissa koulukisoissa. Esteillä olen kilpaillut 120cm tasolle asti, koululuokkia HeA tasolle ja kenttäratsastuksessa kilpailin poniratsastajien kansallisia kenttäluokkia. Äitiyden myötä olen kuitenkin jäänyt enemmän harrastelijaksi ja satunnaiseksi kilpailijaksi. Viimeiset kahdeksan vuotta olen ratsastanut pääasiassa vain nuoria (3-6v) hevosia. Pari vähän vanhempaa on mahtunut mukaan, mutta ne ovat yleensä olleet sitten muulla tavalla haastavia.

Entinen oma hevoseni Mikki, joka menehtyi ähkyleikkaukseen helmikuussa 2016.
3-vuotias tamma Fiona, jonka sisäänratsastin vuonna 2016
Tämän blogin tarkoituksena on toimia rehellisenä ja kaunistelemattomana harrastuspäiväkirjanani. Pääasiassa kirjoitan treeneistä ja mietteistä hevosharrastuksen suhteen, mutta toisinaan blogista voi löytyä jotain muutakin sisältöä. Yritän toteuttaa parhaani mukaan myös teidän lukijoiden toiveita, mutta rajallisen ajan vuoksi ihan kaikkeen en kykene.

Sydämellisesti tervetuloa tekstieni pariin ☺


2 kommenttia:

  1. Sydämeen ei mahdu kahta ämmää... Tosin sun tapauksessa taitaa mahtua, kun kaksi tammaa omistat. :D Kiva uusi ilme blogilla muuten! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korjattu! Itseasiassa tämä esittelysivu olikin päivittelemästä ja kommenttisi ansiosta päivitin sinnekin pari lausetta ajankohtaisempaan muotoon. Kiitos siis kommentista ja mielipiteestä! :)

      Poista

En julkaise asiattomia ja törkeitä kommentteja. Arvostella saa, mutta se tulee tehdä asiallisesti ja hyvää kielenkäyttöä kunnioittaen. En myöskään julkaise kommentteja, jotka ovat osoitettu toisille kommentoijille.

Kiitos kun kommentoit ☺